06-70-418-8565

Képzési díjak

Különböző fizetési opciók és elérhető támogatások

A TM oktatása a világon mindenütt non-profit alapítványokon keresztül illetve non-profit alapítványok együttműködésével történik. A társadalombiztosítás és az egészségpénztárak jelenleg még nem fedezik a tanfolyam költségeit, ezért a TM technika megfelelő oktatásához és az utánkövetéshez szükséges költségeket a tanfolyam résztvevőnek kell állnia. A 6 hónapos utánkövetést is tartalmazó TM tanfolyam  140.000 Ft/fő.

 

Ösztöndíjak és egyéb fizetéskönnyítési lehetőségek

A kormányunk felelőssége, hogy ezt a tudást mindenki számára elérhetővé tegye, ugyanúgy, mint az alap egészségügyi ellátás esetében. A transzcendálás tapasztalata egy teljesen természetes folyamat és mindenkinek születési joga, hogy ezt megtapasztalja. A Transzcendentális Meditáció tanárai az elmúlt 40 évnyi munkájukkal a lehető legtöbb ember számára biztosították ezt a tudást.

Részletfizetés

Indokolt esetben részletfizetési lehetőséget is biztosítunk

 

A céges oktatás menete hasonló a magánszemélyek oktatásához, csak legtöbbször telephelyen illetve munkaidőben történik. Az ismertető előadás budapesti telephelyű cégeknél díjmentes. Egyedi árajánlat kérésére, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

  Szeretné egyénileg elsajátítani, akár a saját otthonában a TM technikát? Megoldható.
  Akkor ajánljuk, ha nagyon elfoglalt, és nehéz lenne alkalmazkodni a tanfolyami menetrendhez.
  Illetve amennyiben egyénileg jobban szereti a képzéseket.

  A VIP képzés árával illetve egyéni beosztás lehetőségével kapcsolatban, kérjük, az alábbi telefonszámon érdeklődjön: +36-70-418-8565

  A szakmai életemet tekintve a TM lehetővé tette, hogy folyamatosan emeljem a teljesítményemet. Segített megküzdeni a stresszel és az élet nehézségeivel. És erősen hiszem, hogy a meditáció gyakorlása hozzájárult egy stabil belső állapot fenntartásához – belső egyensúlyt adott a külső körülményektől függetlenül.
  Ramani Ayer

  a The Hartford Group korábbi ügyvezetője, jelenleg az XL Csoport igazgatósági tanácsának tagja