06-70-418-8565

Képzési díjak

Különböző fizetési opciók, ösztöndíjak és elérhető támogatások

A TM oktatása a világon mindenütt non-profit alapítványokon keresztül illetve non-profit alapítványok együttműködésével történik. A társadalombiztosítás és az egészségpénztárak jelenleg még nem fedezik a tanfolyam költségeit, ezért a TM technika megfelelő oktatásához és az utánkövetéshez szükséges költségeket a tanfolyam résztvevőnek kell állnia. A 6 hónapos utánkövetést is tartalmazó TM tanfolyam ára Magyarországon 100.000 Ft/fő, családoknak pedig együttesen 150.000 Ft.

 

Ösztöndíjak és egyéb fizetéskönnyítési lehetőségek

A kormányunk felelőssége, hogy ezt a tudást mindenki számára elérhetővé tegye, ugyanúgy, mint az alap egészségügyi ellátás esetében. A transzcendálás tapasztalata egy teljesen természetes folyamat és mindenkinek születési joga, hogy ezt megtapasztalja. A Transzcendentális Meditáció tanárai az elmúlt 40 évnyi munkájukkal a lehető legtöbb ember számára biztosították ezt a tudást.

Természetesen megértjük, hogy különböző anyagi háttérrel érkezünk el a TM tanfolyamhoz. Ezért szeretnénk mindenki számára elérhető közelségbe hozni a tanfolyamon való részvételt. Jelenleg a következő lehetőségek állnak rendelkezésre a tanfolyamdíj csökkentésre:

1. Ösztöndíj

Ösztöndíjak elérhetőek a munkanélküliek, nyugdíjasok, diákok, kismamák (GYED, GYES) illetve mozgássérültek számára. Bárkinek, akinek anyagi nehézsége van, jelentkezhet a TM oktatójánál ezekre az ösztöndíjakra.

2. Speciális ár családoknak

Speciális kedvezményt biztosítunk, amikor az egész család együtt jön a TM tanfolyamra. A teljes család (2 szülő és valamennyi háztartásban élő, jövedelemmel nem rendelkező gyermek) a mindenkori felnőtt ár 150%-áért vehet részt a tanfolyamon. Ezen felül extra alapítványi támogatás is elérhető a családok részére, illetve egyedülálló szülők és gyerekeik számára.

3. Céges támogatás

Ha saját cége van, talán el tudod számolni a TM oktatást. Ha alkalmazottként dolgozol, miért nem próbálod meg, hátha a céged támogatná vagy akár teljesen kifizetné a TM tanfolyam díját? Minden felvilágosult munkáltató nyitott olyan módszerekre, amelyek növelhetik a termelékenységet a cégnél. Elegendő bizonyíték áll rendelkezésre arról, hogy a TM pont ezt teszi.

Részletfizetés

Indokolt esetben részletfizetési lehetőséget is biztosítunk

 

A céges oktatás menete hasonló a magánszemélyek oktatásához, csak legtöbbször telephelyen illetve munkaidőben történik. Az ismertető előadás Budapesti telephelyű cégeknél díjmentes. Egyedi árajánlat kérésére, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Szeretné egyénileg elsajátítani, akár a saját otthonában a TM technikát? Megoldható.
Akkor ajánljuk, ha nagyon elfoglalt, és nehéz lenne alkalmazkodni a tanfolyami menetrendhez.
Illetve amennyiben egyénileg jobban szereti a képzéseket.

Képzés ára ebben az esetben: 150.000 Ft/fő.

A szakmai életemet tekintve a TM lehetővé tette, hogy folyamatosan emeljem a teljesítményemet. Segített megküzdeni a stresszel és az élet nehézségeivel. És erősen hiszem, hogy a meditáció gyakorlása hozzájárult egy stabil belső állapot fenntartásához – belső egyensúlyt adott a külső körülményektől függetlenül. Ramani Ayer

a The Hartford Group korábbi ügyvezetője, jelenleg az XL Csoport igazgatósági tanácsának tagja