06-70-418-8565

Szin Csaba vagyok, a hivatásom sikerének a története a Transzcendentális Meditáció nyújtotta lehetőségek kiaknázásának története. Cégem alapításával közel egy időben kezdtem el foglalkozni az élet, a természet törvényszerűségeinek megismerésével, saját magam lehetőségeinek feltárásával, melyhez az egyenes utat a Transzcendentális Meditáció és a Szidhi program elsajátítása nyitotta meg.

Mára a cégem a világ legnagyobb klímagyártójának magyarországi képviseletét látja el sikeresen, és az ország legnagyobb darabszámban értékesített klímamárkájának, a Gree klímának az importőre és nagykereskedője.

Sikereink visszaigazolásaként az elmúlt két egymás követő évben is Magyar Brands díjat érdemeltünk ki, a városunktól pedig a tavalyi évben többek közt Gazdaságfejlesztési díjat is vehettünk át. Láthatni minket a TV2-ben és az RTL Klubbon az időjárás jelentések támogatójaként, az M4 Sporton Forma 1, Labdarúgó Európa Bajnokság, Bajnokok Ligája közvetítésének támogatójaként, budapesti 200 négyzetméteres épülethálón, óriásposztereken, a körúton villamos dekoráción, Hódmezővásárhelyen Európa úszóbajnokságnak helyet adó uszoda medencéje feletti óriás hálón. Hallhatóak vagyunk a Petőfi rádión, de a legfontosabb, hogy a legtöbb otthon kényelmét a mi klímáink biztosítják hazánkban.

Ahogy visszatekintek erre a 15 évre, látom a korábbi hiányosságaim okozta helytelen döntéseim nyomában fakadó töréseket, és látom a meditáció nyújtotta folyamatos felismeréseim által megnyílt megoldásokat is.

Egy ilyen siker sosem nyílegyenesen mutat előre, hibázni kell az úton, fel kell ismerni a hibákat okozó hiányosságokat, le kell bontani őket, majd mindezek új, magasabb rendű cselekvésre kell, hogy ösztönözzenek. A siker számomra nem egy elérendő cél volt, hanem a természet működésével összhangba hozott gondolkodás, beszéd és cselekvés eredménye, melyhez a TM és Szidhi program gyakorlása vezetett el.

Ahogy visszatekintek erre a 15 évre, látom a személyiségem transzformációját, látom az érzelmi világom és a gondolkodásom átváltozását, látom a környezethez való viszonyom átváltozását, azaz látom azt az érési folyamatot, amin a TM vezetett keresztül.

Ha a múltat nézem, azt mondhatom, hogy szép utat jártam be. Ha a jelent nézem, azt mondhatom, hogy elégedett vagyok. Ha a jövőt nézem, azt mondhatom, hogy tele van reménnyel és boldogságot nyújtó pillanatokkal.

Mégis a legnagyobb dolog, amit elértem az az elégedettség. Az elégedettség, amit a háttérben húzódó csend biztosít, mely csendben feloldódnak az állandóan változó világ ügyes bajos hatásai. Ezt az elégedettséget hozta el számomra Maharishi és a TM.