06-70-418-8565

Transzcendentális Meditáció

Egyszerű és természetes módszer a stressz megszüntetésére,
valamint a kreativitás és a produktivitás növelésére

Transzcendentális Meditáció

Egyszerű és természetes módszer a stressz megszüntetésére,
valamint a kreativitás és a produktivitás növelésére

Saját vállalkozásában nap mint nap azzal kell szembesülnie, hogy alkalmazottai feszültek, ingerlékenyek, fáradtak, és ez nem csak az Ön hangulatára, de a teljes cég működésére rányomja a bélyegét. A munkanapok során sokszor vágni lehet a feszültséget az irodában vagy a telephelyen, és az ezzel járó súlyt már otthon sem képes elengedni.

Számos cégvezetési tanácsadó javaslatát megfogadta már, és bár voltak biztató jelek, a kívánt áttörést egyik sem hozta meg. Mi lenne, ha azt mondanánk, a probléma nem a cégvezetési módszereiben keresendő, hanem abban, hogy az emberi elme a 21. században elvesztette saját, nyugodt forrásával való kapcsolatot?

A stresszek csak halmozódnak, és egyre messzebb kerülünk a bennünk rejlő kreativitástól, boldogságtól. Ez pedig komoly kihatással van mindennapi életünkre, produktivitásunkra, szeretteinkkel való kapcsolatunkra és az egészségünkre. 

Felgyorsult világunkban a stressz az egyik leggyakoribb népbetegséggé vált. A fojtogató határidők, a fizetések és az árak aránytalan változásai, a zsúfolt tömeg, valamint a digitális magány játszi könnyedséggel idézheti elő a stressz tüneteit, és az ezzel járó korai kiégést. A stressz ráadásul nem önálló betegség, hanem egy komoly betegségsorozat elindítója.

A problémára már évtizedek óta létezik megoldás, ezt azonban csak kevesen ismerik. Pedig a Transzcendentális Meditáció (TM) egy rendkívül egyszerű és természetes módja a stressz leküzdésének. És ehhez mindössze egy 20 perces gyakorlat napi kétszeri elvégzése szükséges.

A TM -et a világ legsikeresebb vállalkozói és művészei alkalmazzák, hiszen a technika segítségével hosszú évekig a csúcson maradhatnak, ráadásul mentális és fizikai épségüket is megőrizhetik.

Világszerte egyre több cég vezeti be a TM gyakorlását a munkahelyi mindennapokba. Az amerikai nagyvállalatok negyede meditációs gyakorlatokkal oldja a munkahelyi stresszt, és szerencsére néhány vezető már Magyarországon is felismerte az ebben rejlő lehetőségeket.

Ha a Transzcendentális Meditáció bizonyítottan hatásos módszerével szeretné fejleszteni a tudatát vagy a cég produktivitását, a legjobb helyen jár.

 

Mi a
Transzcendentális Meditáció?

Bővebben >

Milyen bizonyítékok támasztják alá
a TM gyakorlást?

Bővebben >

Miben különbözik a TM
más meditációs technikáktól?

Bővebben >

Elhoztam a TM-tanárokat a cégembe, és ma már minden munkatársunk meditál, mind a 270-en. Reggel 9-kor és délután 4.30-kor, bármi is történik, mindenki megáll, és meditál.

És képzeld mi történt a cégben! Megszűntek a fejfájások, az emberek jobban alszanak, jobb a kapcsolatuk egymással és másokkal is. Fantasztikus volt idáig!

Oprah Winfrey

a világhírű Oprah Show műsorvezetője