06-70-418-8565
Meghan Larsen, a bőrápoló termékeket gyártó Sodashi cég alapítója

Megan Larsen a TM jóhatásairól

„Elme, test, lélek – a meditációm segít mind a belső, mind a külső értékekben! A TM-et gyakorlom naponta kétszer. Nagyszerűen kitisztítja az elmémet, és egy csodálatos eszköz a stresszes szituációk kezelésére, támogatja az egészségemet, jólétemet. Boldognak, stabilnak érzem magam.”

Megan Larsen szépségterápiát tanult Sydney-ben, és aromaterápiát Provance-ban, Franciaországban. 10 évvel ezelőtt megálmodott egy természetes bőrápoló családot, a Sodashi brandet. Sodashi egy szanszkrit szó melynek jelentése tisztaság, sugárzó szépség és teljesség. A cég ma már 30 millió dolláros éves bevételnél tart, és több mint 20 ország exkluzív wellness szállodáiba szállít.

A Sodashi koncepciója az aromaterápián, biokémián, ajurvédán és a Transzcendentális Meditáción alapszik. Mindegyik termék 100%-ban mentes a durva kémiai anyagoktól – még magát a Sodashi gyárat is ezek használata nélkül takarítják. Továbbá Megan Larsen úgy véli, hogy a tisztaság, szépség és sugárzás magas szintje pusztán termékekkkel nem érhető el. Ehhez az elme, a test és a lélek stabil egyensúlyára is szükség van. Ezért is ajánlotta fel minden munkatársának, aki a cégénél dolgozik, hogy napi szinten meditálhassanak.